Създаденият по втория от общо осемте романа на Стив Олтън Мега

...
Създаденият по втория от общо осемте романа на Стив Олтън Мега
Коментари Харесай

Кой филм успя да изпревари Барби

Създаденият по втория от общо осемте романа на Стив Олтън  " Мега звяр 2: Падината "  стана най-гледаният филм през миналия уикенд, когато излезе по екраните у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните, осведоми Българска телеграфна агенция. Продължението на кино лентата от 2018 година, когато героят на Джейсън Стейтъм още веднъж бореше излязло от Юрския интервал морско животно, е гледано от 17 929 фенове и регистрира 247 688 лв. от билетите им.

На втора позиция е  " Опенхаймер ", който през уикенда, отбелязващ годишнина от събитието, върху което е концентриран кино лентата, прибавя още 16 374 фенове. Историята на индивида, който управлява плана " Манхатън ", е гледана към този момент от 124 805 фенове и има 1 580 637 лв. доходи от билетите им за трите седмици в кината.

Точно три седмици в кината е и третият по ред в топ 10 - фентъзи комедията  " Барби ". Историята на най-популярната кукла, която би трябвало да преобърне в нормалния им ред събитията в " Барби свят ", откакто Кен се пробва да откри мачизма, е гледана от общо  147 687 фенове и има 1 639 294 лв. от билетите им.

На четвърто място е другият летен шлагер -  " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част I ", който е по екраните от средата на юли. Преследването, съчетано с битката с изкуствен интелект, в което влиза даже и " Ориент експрес ", е гледано към този момент от 51 911 фенове и има 673 511 лв. от билетите им.

Пето място е за  " Привидения в къщата ", въодушевен от едноименната атракция на " Дисниленд ". Наемането на екип от " специалисти по духове " от семейство, което купува голямо имение, цялостно със сприхави духове, е проследено от 12 293 фенове и регистрира 142 214 лв. от билетите им за десетте дни в кината.

На шеста позиция измежду най-гледаните филми е  " Стихии ". Анимацията, представяща четирите естествени стихии – огън, вода, земя и въздух, и проследяваща техните завършения, е гледана от 64 101 фенове и има 737 822 лв. доходи.

Седмо място заема още един летен шлагер -  " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ". Петият филм от поредицата за най-известния археолог, който в този има шанса да малко да се запознае онлайн с борбата за Сиракуза отпреди 2 000 години, е гледан от 93 165 фенове и има 1 166 167 лв. за месец и половина в кината.

На осма позиция е  " Говори с мен ", който е твърдо в хорър жанра. Интензивното деяние, обвързвано с пристрастяването на група другари да викат духове благодарение на балсамирана ръка, е към този момент втора седмица по екраните, като са го гледали 8 753 фенове и има 96 747 лв. доходи.

Девето място заема анимацията  " Алберт ", която е в кината към този момент четвърта седмица. Датският роман за двама другари, които потеглят на вълнуващо странствуване, само че се оказват забъркани в обира на най-големия елмаз в света, е гледан от 7 214 фенове и има 70 209 лв. доходи от билетите им.

Десети по ред е  " Руби Гилман: Тийн кракен ". Анимационната история за израстването ни от дребни в огромни, в този случай - за тийнейджърката Руби, потомка на воини Кракен, борещи с русалките, която би трябвало да прегърне русалката Челси, с която са в една гимназия, е месец и половина в кината, като е гледана от 18 860 фенове и има  187 594 лв. доходи.

Миналия уикенд в киносалоните са били 62 693 фенове трима от всеки четирима са предпочели първи три кино лентата - " Мега звяр 2 ", " Опенхаймер " и " Барби ". Миналата година по същото време в киносалоните са били 29 462 души.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР